1.1, większość po 1.5 i 1.6, później po 2.6 i 3.8 i chyba coś po 4.1 4.2 przy poprzednich wzrostach. Już nie dokupuje bo tu mam z 70 % portfela przez te wzrosty. Mam jeszcze dwie mniejsze inwestycje średnioterminowe, prawdopodobnie odpalą w ciągu miesiąca. Resztką wolnej kasy gram na bardziej ryzykownych spółkach. Ale tam gram. A tu inwestuję. Dla przykładu IDH kupiłem po 0.01 zanim się ten cały szał zaczoł z tymi wariatami na pokładzie. A wczoraj sprzedałem z 50 % zyskiem. Wcześniej FON, przypadkiem też z tymi sami wariatami na pokładzie - kupno 1.1 sprzedaż 3.0. Wcześniej był present24 i kkherbal. Teraz SEN
powyzej 0.4...a chciałem go kupić 18.01 poniżej 0.3 ale nie miałem wolnych środków a później zapomniałem, co za lipa...Ogólnie średnią na CDT mam poniżej dwóch złotych. I nie sprzedaje nawet jak będzie po 7-8. Wierzę w kilkanaście zł w tym roku, a kółek robić nie lubię. Kupuję, sprzedaję, idę na inną spółkę. Ewentualnie wracam do niej po jakimś czasie. Tak jest ciekawej a człowiek uczy się poszczególnych spółek, sporo tu nauki przede mną jeszcze.