Dnia 2018-06-27 o godz. 17:48 ~Inwestor napisał(a):
> bolek ze spoldzielnia wciaz zaniza dzieki za akcje aby sie pozbywacie tanio akcji myslac ze taniej dkupicie moze tak moze nie ale sporo juz od was dobralem i juz przekroczylem 100k akcji w portfleu Termo2power a emisja bedzie duzo wyzej niz obecny kurs tak dla tych co nie wiedza jeszcze, chetnie bym dobral i po 10gr jeszcze spory pakiet z gory dzieki bolus podro ;)
jaka spoldzielnia o czym ty piszesz wroc do swoich postow w styczniu-lutym-marca i otrzezwiej to ty naganiaczu pisales jak to w marcu bedzie 5zl i potem 100zl wez sie chlopie juz nie osmieszaj z tymi swoimi bredniami ty 100k pisales ze brales po 1zl,jak ci nie wstyd ludzi poubierales w akcje,chyba ze to ty jestes platnym naganiaczem wynajetym zeby nagonic ludzi,ja ostrzegalem przy 1zl ze to drogo ty klepales ze ostatnie akcje po 1zl i na moje wyszlo dzis kurs 36gr ale to tylko podbitka moze byc do 40-41 i dalszy spadek jak to bylo przy kursie 50 i podbili na 60gr a ty sie wtedy jeszcze podniecales,prosze nie osmieszaj sie na tym forum bo sie skompromitowales porownujac term2power do cdprojektu badz do clouid.dla mnie jestes wynajetym naganiaczem ze spolki bo innego wytlumaczenia nie ma