Podejżewam że chyba sie doczekamy ale turbulencje też napewno jeszcze lekkie będą bo nie wiem jak Ty Adam ale ja jestem od dziś po 2,60 średnio na ostatni wyskok sie niezałapałem miałem wchodzić jak było 3,20 bo akurat ogladałem tvn cnbc i przynoszący mi ostatnio szczescie Pan Błażej Karwowski mówił o wezwaniu ale uznałem że jest już za drogo bo niedosłyszałem ceny i dopiero zaczołem szukać komunikatu że po 5,7 skup a jak sie juz chciałem kupić to było 4,20 i podarowałem sobie i czekałem do dziś bo zlecenie miałem prawie od tygodnia (jak on jest na giełdzie to albo coś zarabiam albo wychodze na zero, bo jak jest Rafał Hirsz no to już raz sie u niego naciołem na akcje dudy jak podał że spłynoł komunikat z espi że duda ma lepsze od oczekiwań wyniki no i ubrałem sie po 64 gronie a tydzień puźniej żałowałem że niemiałem tej kasy bo duda po 0,48 groni była ehhhh ale wytrzymałem i po 64 grosze na jezdzie odsprzedałem i tu też Błażej był na giełdzie hehe taka mała anegdotka z mojego inwestowania)
tak że 3mać niepopuszczać ! ! !