Nie koniecznie w mojej ocenie zajrzą i duzi tutaj wiadomo, że nie chodzi by władował 1 mln zł
z tego co napisałeś jakby zarobili 500 tyś zł to jak nic wycena 100% powyżej dzisiejszego kursu i to bez mrugnięcia okiem
Akcji tutaj jest mało ktoś to jednak kupował sprzedawali CI co zarobili 100lub więcej procent i to jest zrozumiałe bo mało kto nawet jak widzi że powinno iść 400% to przy 100% już trzęsie się z radości i mimo że widzi potencjał to sprzedaje
W mojej ocenie ktoś blokuje a nie trzeba tutaj stawić dużych zleceń bo ulica się boi jak stoi zlecenie 5 czy 10 tyś sztuk
widziałeś to są jakieś sygnały 715 758 782 to są jakieś kody czytaj znaki dla kogoś jestem na giełdzie od 13 lat i dużo widziałem tutaj trzeba wyczekać bo jeśli zarobią 400-500 tyś zł to 1,2 zł się należy i nie wiem jak słabe nerwy i psychike trzeba będzie mieć by sprzedawać i zaniżyć kurs np do 40-50 gr czytaj 1,8mln - 2,5 mln zł gdzie P/E byłoby poniżej 5 a sama gotówka w obecnej chwili wynosi 1,15 mln zł
Odwagi trochę Inwestorzy pisałem do KMI jest na wakacjach wraca niestety dopiero pod koniec sierpnia ale ma stworzyć analizę po raporcie
może dotrze i więcej ludzi zobaczy potencjał