Panowie te 10 tys. Akcji to sprzedałem ostatnio ja. ( W jeden dzień 5000 i w drugi dzień kolejne 5 tysi) Co prawda mogłem sprzedać parę groszy więcej no ale cóż, zrobiłem to dlatego, bo osobiście straciłem już całkowicie wiarę w tę spółkę. Kupowałem tutaj akcje jak chodziły w zakresie 8-7 złoty czyli kilka dobrych lat temu. Wierzyłem w to, że remaki będą wychodziły tak jak było to obiecane, do tej pory czekałem na Panzer Dragon Zwei o którym to już głośno było w 2021 roku, a teraz nikt nawet nie śmie o tym wspomnieć. Czekałem na to że jakość każdej kolejnej gry będzie coraz lepsza , ale tak nie jest. Pokazują to statystki sprzedaży. Nic nie mówiąca umowa zrobienia donkey Kong , gdzie wciąż były domysły na jakiej zasadzie będzie z niej zarobek.
Nie widzę niestety perspektywy na wzrosty. Według mnie nowa konsola wnosi dużo świeżości , jest coraz mniej osób chcących grać w gry retro. Żeby jeszcze firma mogła i chciała dodawać nowe elementy rozgrywki ( nowe misje etapy , aby gra nie była na 30 minut ). Straciłem tutaj sporo i pewnie długo tego nie odzyskam.
Spekulacje tutaj zawsze były , i az się uśmiechnąłem, jak zobaczyłem ten post po moich dwóch transakcjach , co prawda w tych dniach było jeszcze kilka innych , ale nie piszcie tutaj że to nie rynek sprzedaje, bo niestety rynek też już ma dość ( przynajmniej ten co siedzi tutaj od co najmniej 2021 roku.
Jedno jest pewne , nie zamierzam już tutaj włożyć ani jednego centa , jest już tylko jedna spółka gamedev w którą mogę coś zainwestować , reszta już się dla mnie nie liczy.