Witam Was panowie!
Otóż nie ma co się przejmowac jakimis gburami co obrażają i nie wiedzą co mówią i czynią. Dla przypomnienia przypomne temu pajacykowi,że nigdy nie miałem do nikogo pretensji,że kupiłem IFY w debiucie i straciłem . Nie patrzyłem na prospekt i kupowałem w ciemno.Zapłaciłem za głupotę i tyle. Wywaliłem po 0,42 zł i poszłem na inne spółki. Odrobiłem prawie wszystko i kupiłem ostatnimi dniami po 0,25 zł.
Kiedy zwalali MDS kupiłem na dzien i zarobiłem parę % a wczesniej wywaliłem IFY po tyle,ile kupowałem.Mogłem na plusie go wywalić po 0,26 zł ,ale myslałem,że podadzą na mikołaja cos pod ruch spekulacyjny.Pomyliłem się a teraz wiem,że lecimy poniżej 0,20 zł ,moim zdaniem okolice 0,15 zł i tam może się ustabilizuje.
Kupiłem po MDS OIL i czekam na Strategię.
"garu" - dobrze zrobiłeś. Oni już wywalili dawno 10 mln szt akcji poprzez słupy a ludzie myślą,że całe 19 mln zasypie rynek.Otóż nie - słupy wywaliły swoje 9 mln szt i stąd info o rejestracji jeszcze nieistniejących akcji OIL-a (19 mln).
Obejmą całe 19 mln szt i nie stracą kontroli nad spółką.Porozrzuca między słupy tak,by nie wykazywac ponad 5 % progu.
Zaczynamy nowy etap na OIL-u.
Na IFY wejdę po groszówkach i tyle w temacie.
pozdro