Mars na arkuszu widac, ze ktos sie bardzo spial zeby zamkniecie bylo na 14.86. O 17:00 szesc malych transakcji na 14.86 i baton na 17 klockow na sell 15.00. Kto mysli, ze to nie ma swojego celu to jego sprawa. Zostawie bez komentarza.
Miki po raz kolejny piszesz o Blircie - oczywiscie kolejny raz negatywnie - nie bedac jego akcjonariuszem, tylko Biomaximy, o ktorej tu co raz pozytywnie smarujesz. To raz. Dyskutuje tu z niejedna osoba o innych przekonaniach niz moje, staram sie nikogo nie obrazac i nie brac do siebie zaczepek. Ale od kiedy zachowales sie jak dzieciak wobec Pati - to dlatego ze wierze ze to bylo ponizej Twojego poziomu - to pozwolisz, ze bede ignorowal Twoje proby rozmow ze mna jak kolega z kolega, moje prawo jak Adiego pisac o tym o czym lubi. :D
Czasy zimy, kiedy siedzielismy kompletnie pozamykani sprzyjal niekonczacym sie analizom wykresow i fundamentow Blirta, teraz mimo, ze mam o wiele mniej czasu i tak smaruje tu wciaz o wiele za duzo. Co do kresek i wciaz aktualnej sytuacji, to odsylam Cie troche na "do widzenia" do mojego posta sprzed wielu miesiecy Niekonczaca sie opowiesc 2, gdzie znajdziesz ciekawe trzy wykresy, szczegolnie ostatni...
Adi co bym dal zeby moje wpisy mialy wplyw na kurs, pisalbym do Ciebie teraz z Pershinga 9X na Karaibach. Obczaj, rakieta. Ale po dzisiaj i wczoraj widze, ze ktos z pewnoscia od dawna troszczy sie o kurs Blirta. I podejrzewam ze nie bez celu. Ale to co mysle moze sie okazac niewiele warte, mimo to ja dzialam jak zaplanowalem. Jesli kurs ruszy na polnoc w wakacje to super, jesli zrobi cos w dol to bede tam czekal z wozkiem na zakupy. Milego weekendu. Pati dobrego urlopu.