Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  1,02 zł , zmiana od tamtej pory: -38,73%

Re: Co sie dzieje?

Mądrzejsze rzeczy od poprzednika

Jego wpis z biznes.onet.pl - "max 5-7 % w kolejnych 2 latach wypadnie z GPW. Zobaczymy jakie zmiany i rozwiązania wprowadzi nowy prezes GPW. Kurs CCS wg mnie do końca roku może (ale nie musi) spaść do około 0,90 a do kwietnia 2016 1,30-1,40 może delikatnie więcej. Na analizę wyników na tle sektora jak i wyłapanie kreatywnych (kolorowanek) zapisów w sprawozdaniach niestety nie mam czasu, o ile na to drugie jest potrzebna 1-1,5 H to jest potrzebny świeży umysł. Mam do czynienia z analizowaniem ryzyka kredytowego przedsiębiorstw i wiem że nie można do tego podchodzić na siłę. Analiza sektora to już większa zabawa niestety najwięcej schodzi się ze zbieraniem danych, reszta to już tylko ekonometria, statystyka, szeregi czasowe prognozowanie itp"

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
CCS 4,17% 0,62 2025-12-09 13:15:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.