jak bedziesz biernie czekal kolego to nic nie ugrasz to sie tyczy wszystkich wchodzacych na wyzszych poziomach , kupujcie teraz ja nie naganiam tylko dobrze radze , a czas pokaze kto mial racje , a dzisiaj napisalem do gpw propo tej tranzakcji ktorej nie puscil administrator gieldy , bo dlaczego nie moge sobie kupic 100 akcji podnoszac kurs o jedan grosz jezeli jakis skurwiel sprzedaje o jedan grosz nizej 400 szt czyli za 28zl potrzebowal na chleb czy zrobil to specjalnie uwalajac kurs o 16 procent i ta tranzakcje widlowy puscil , ale ja tego nie odpuszcze nie beda huje z gpw manipulowac kursem i to nie sa zarty bo juz przez znajomego kontaktowalem sie na ten temat z knf , nie jestem jakims gryzipiurkiem siedze tutaj ladnych pare lat , place prowizje i podatki i nie beda mnie w huja robic .
a wiecie co mi powiedziala babka jak zadzwonilem do gpw dlaczego nie puscili mojej tranzakcji , wszystko jest wpozadku i nic zlego sie nie dzieje , a wogole to ja nie wiem za bardzo o co chodzi , nosz kurwa myslalem ze mnie szlag trafi szkoda ze tego nie nagralem