Friz i spółka pewnie będzie miała lock up, a myślisz, ze drobnica ma tak dużo akcji? Spadki i marazm wyniszczyły ich i znając życie sprzedali ze stratą, zbiera to ktoś mozolnie od dłuższego czasu. Noe pozwala na wyskok i za duży spadek.
Czas wejścia na giełdę ekipy coraz bliżej. Nie sądzę, że jak Friz wejdzie na giełdę, to pozwoli na spadki, bo to wizerunkowo będzie im nie na rękę.
Do tej pory nic nie robili, bo cały czas notowana jest BBA. Także gadki Zaora o shortowaniu ekipy można pomiędzy bajki włożyć. Zresztą opisał ktoś to fajnie na wykopie. Generalnie chodziło o to, że Zaor z tjs napompowali spółkę, potem spuscili bo chcieli dla Zaora fejm zrobić, coś w stylu "Zobaczcie jaki ze mnie gość shortowałem spółkę najbardziej znanego youtubera“ To Zaorowi dało rozgłos, bo chodził po youtu.be i gadał głupoty a nikt nawet nie zadał pytania, na jakich instrumentach shortował akcje spółki z NC... taki wydziwiek był tego wpisu.
Było tam jeszcze ze jest taka możliwość, że ktoś będzie chciał taką akcję powtórzyć i dlatego trwa taki marazm, aby miał czas i możliwość na zebranie jak największej ilości akcji. To daje rozgłos "spowodowałem spadki na akcjach firmy Friza"