Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: co oznacza ten komunikat?

Czasy na giełdzie nie są różowe. Ja obstaję przy tym że w końcu nadejdą zielone dni, aczkolwiek ciężko powiedzieć czy będzie to za tydzień czy za pół roku. Akcja sprzedaży papierów przez osobę z zarządu nie oznacza że jest źle. Istnieje też możliwość że w ten sposób ktoś chce zbić kurs aby dokupić więcej po niższej cenie. Takie informacje sprawiają że inni też sprzedają akcje, a co za tym idzie kurs topnieje można kupić więcej papieru za tą samą gotówkę. Choć boli mnie że topnieją moje ciężko zarobione pieniążki nie pozbywam się papierów bo nie chcę przegapić momentu odbicia. Mam nadzieję że to nastąpi już niebawem i moje obecne straty zostaną szybko nadrobione. Mimo wszystko to tylko nadzieja...

Od razu piszę że to tylko moje "głośne myślenie" i uprzejmie proszę o nie jechanie mnie za moje opinie. Każdy ma prawo mieć własne poglądy, postępować wg własnego uznania i sam powinien ponosić konsekwencje za swoje czyny...

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
MBANK 4,87% 1 250,00 2026-05-14 17:03:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.