Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: Co mówi AT ?

Dnia 2011-07-13 o godz. 21:27 volky napisał(a):
>
Z teorii fal eliota wypada jutro ostania szansa na zakupy.
> Myślę że jutro dokupisz jeszcze po 1,50.
Być może
> przetestują 1,40 ale fala C spadkowa właśnie się kończy....
> i kolejna podbitka może nie być już podbitką tylko
> początkiem kolejnego wzrostu.
Na NC można fałszować obraz
> kursu ale pi razy drzwi i tak rynek jednak podąża z
> ogólnymi jego prawami ;). Da się Fale Eliota tutaj
> zastosować i wygląda to bardzo dobrze.
PS.
Mi wpadło na
> fixie ale skromnie i symbolicznie 2K.

Właśnie ten Elliot pięknie wypada, ja Ci na parkiecie na prv to wkleiłem:P Może być ciężko o 1,40 bo już na fixie się popyt zrobił z czego 2k Twoje i z 1,5k "do fly". Wydaje mi się, że to 1,40 to już był sam dołek z Elliotta a 1,50 to już szybkie odbicie było. To może być następny szczyt 3,30-3,60, korekta i ostatnia fala na 5-5.50. Fajnie mi to z datami pasuje;) Pierwsza fala tak o, teraz będzie druga wzrostowa po newsletterze który już został potwierdzony będzie w tym tyg. Początkiem sierpnia 4 Elliota czyli korekta. Z kolei 21. sierpnia zostanie ogłoszony inwestor i w zależności od humoru mogą jeszcze tą końcówkę pociągnąć dużo wyżej, kupuj ploty sprzedawaj fakty może się tu idealnie sprawdzić. Ja tak to sobie ułożyłem, co myślicie?

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
REMEDIS 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.