No własnie kolego i tu sie mozesz mylic, gdyz kurs juz tak nisko polecial, ze teraz dla tych co kupili po 4,5 gr to wartosc 8,10 gr jest zarobieniem 100% kwoty. a moim zdaniem bedzie spekula podciagac wyzej , gdyz znajac ich chciwosc to 100% zysku ich nie zadowoli:)))
Moim zdaniem najlepszym momentem dla spekuły ,aby podciagnac kurs dosc wysoko jest wlasnie ten moment. Dlatego ,ze 90% moze wiecej nawet niz 90% osob, ktorzy mieli akcje Pronox i sprzedali ,lub jeszcze maja obecnie akcje Regnon i juz w nic nie wierza,ze kurs drgnie w gore, ze cokolwiek,pojdzie w gore, czyli moim zdaniem 90%osob ktorzy kisza sie na Regnon sa poprostu zrezygnowani, wiec sprzedali ,aby cokolwiek kasy jeszcze wyciagnac i uratowac reszte pieniedzy. tylko garstka osob ktorzy kisza si ena wyzszych poziomach pewnei dalej trzymaja i ci ci kupili ponizej 6 gr tez trzymaja, no a spekula kupowala od 6 gr do 4 gr i teraz beda podbijac i kupowac jeszcze troche zeby srednia wyszla im jakies 7 gr,i to podciagna kurs do 15-16 gr i maja ponad 100% zarobku, ale moim zdaniem pojda wyzej.
Oczywiscie mozna marzyc o wyzszych poziomach, ale wedlug mnie obecnie realne sa max. w okol. 20gr, oczywiscie w miare jedzenia apetyt rosnie wiec, jesli dojdzie do tego poziomu na pewno bedzi emozna pisac o wyzszych .
Moim zdaniem głównym powodem , dla którego spekula ruszyla kurs w gore, jest to, ze wykorzystuje psychiczne wycienczenie, załamanie ludzi , ktorych opinie na forum o tym swiadcza , ze jest beznadzieja i moze byc tylko gorzej. Wiec aby nie bylo, tak jak mysla wszyscy , spekula robi zawsze na odwrot:))) teraz kiedy juz bylo zalamanie maxymalne, wykorzystuja aby jeszcze skupic wiecej akcji po 5,6 ,7 gr kiedy jest tanio, bo oni wiedza,ze juz niedlugo bedzie kurs chodzil w okol.20 gr a wtedy oni beda sprzedawac akje teraz zakupione tym , co jes teraz sprzedali:)))
Oczywiscie to tylko moje zdanie i mozecie sie z tym niezgadzac, ale g..wno mnie to obchodzi:)) wiem swoje, poprostu nie moze kurs ciagle leciec w dol,gdzies kiedys musi byc ta dolna granica, i chyba 4 gr, to wlasnie byla ta granica wedlug mnie,pzd