Niedawno też szukałem informacji co z projektami VGS i z tego co doczytałem się to:
1. Projekt z chłopcem czyli The Path Of Calydra - mocno się przesuwa ze względu na błędy optymalizacyjne Brazylijczyków pracujących nad jej stworzeniem. Ogólnie ciężko idzie doprowadzenie tematu do zadawalającej jakości i wydania, więc ostatnie podane prognozy o jakieś premierze w 2024 roku możemy sobie wsadzić do kosza.
2. Barkour - w połowie roku mieli wrzucać jakiś trailer, ale wcześniej mieli to zrobić w 1Q, więc nie zdziwię się jak znowu przesuną.
Jakość grafik na twitterze rzeczywiście jest słabiutka, twórcy zaznaczają, że to "work in progress", więc zobaczymy czy np. grafika też będzie poprawiana. Była mowa o premierze w 2025 roku, ale wiadomo jak to jest....
3. Jest temat jeszcze Bee Simulator Ultimate Edition, ale dopiero popisali umowę na produkcję i wydanie, więc pewnie też trudno oszacować cokolwiek...
Jak gdzieś pomyliłem coś, to proszę poprawcie, bo to napisałem na podstawie raportów od spółki i infa w necie. Pzdr