Na około pełno krętaczów i manipulatorów snujących teorię spiskowe oraz prowadzących dezinformacje. Już nie wspomnę o ostatnich działaniach które zakończyły się fiaskiem a sam w nich brałem udział. Znowu stracone dwa miesiące.
Dochodzę do wniosku że wspólne działanie jest chyba nie możliwe do ogarnięcia. Bo cały czas padają propozycje a żaden z tematów nie jest doprowadzony do końca. NWA robisz posta i cisza co dalej ustaliłeś coś ? jak ciśniemy sprawę dalej? Daj jakieś instrukcje. Odnowiłem składkę tą rozszerzoną i napisałem mail.
„Dostałem informacje iż SII jest zorientowane w obecnej sytuacji spółki. I jest wstępna propozycja stowarzyszenia aby rozpocząć działania na drodze prawnej. Jestem zainteresowany wszystkimi możliwymi sposobami rozpoczęcia działań. Padły propozycje iż państwo chcecie dokonać analizy wstępnej sytuacji za opłata. Jaka jest ta opłata? I z kim można rozpocząć rozmowy na ten temat. „
Nie wiem czy biedzimy działali wspólnie czy każdy indywidualnie. Jestem żywo zainteresowany wszystkimi formami rozpoczęcia działań. Mogę zostać tym pierwszym i wpłacić te 5%. Jednakże chciałbym najpierw aby zrobić tą analizę i najlepiej jak by się ktoś dorzucił.
Odnośnie tej wstępnej analizy czy ktoś ma ochotę w ogóle partycypować w kosztach? Czy macie jakieś informacje odnośnie działań które mamy podjąć razem. Czy jest możliwość działania w grupie ?