Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: Co dalej?

opty jest wiele czynników które przemawiają za tym że ta spekulacja przyniesie zyski. Ja wykorzystuję analizę techniczną także patrze jakie jest zachowanie tłumu czysta psychologia. Do tego mam miniony rok poparty sporymi sukcesami (porażki tez sa to jest naturalne) Moge wymienić w kolejności hronologiczne spóki które w zeszłym roku miałem kupowane blisko dołka i dawały zarobic od 100% do nawet 800% (o dołku idealny nie pisze to to praktycznie niemożliwe tak samo jak sprzedac akcje na górce).
i tak w kolejności można sobie sprawdzić moje wpisy na bankierze na tych spólkach które miałem i polecałem w dołku:
1.Hurtimex
2. MWTennis (obecne silva Capital Grup doszło do przejęcia)
3. GKS
4. Drewex - sprzedawany niedawno a według mnie da jeszcze zarobić
Te spólki dały bardzo dobra stopę zwrotu z zainwestowanego kapitału a teraz Ty opty pochwal sie jaki emiałes udane inwestycje w minionym roku. tak żebym mógl sprawdzić twoje wpisy. Jeśli faktycznie jestes dobrym inwestorem a nie tylko ujadajacym pieskiem to wskażesz mi swoje trafione inwestycje. Inaczej nie mamy o czym rozmawiać i jesteś ja reszta tłumu w która można rzucic kamieniem i znajdzie się głupca!

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
CENTURION -0,51% 1,94 2025-10-31 14:29:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.