opty jest wiele czynników które przemawiają za tym że ta spekulacja przyniesie zyski. Ja wykorzystuję analizę techniczną także patrze jakie jest zachowanie tłumu czysta psychologia. Do tego mam miniony rok poparty sporymi sukcesami (porażki tez sa to jest naturalne) Moge wymienić w kolejności hronologiczne spóki które w zeszłym roku miałem kupowane blisko dołka i dawały zarobic od 100% do nawet 800% (o dołku idealny nie pisze to to praktycznie niemożliwe tak samo jak sprzedac akcje na górce).
i tak w kolejności można sobie sprawdzić moje wpisy na bankierze na tych spólkach które miałem i polecałem w dołku:
1.Hurtimex
2. MWTennis (obecne silva Capital Grup doszło do przejęcia)
3. GKS
4. Drewex - sprzedawany niedawno a według mnie da jeszcze zarobić
Te spólki dały bardzo dobra stopę zwrotu z zainwestowanego kapitału a teraz Ty opty pochwal sie jaki emiałes udane inwestycje w minionym roku. tak żebym mógl sprawdzić twoje wpisy. Jeśli faktycznie jestes dobrym inwestorem a nie tylko ujadajacym pieskiem to wskażesz mi swoje trafione inwestycje. Inaczej nie mamy o czym rozmawiać i jesteś ja reszta tłumu w która można rzucic kamieniem i znajdzie się głupca!