Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: Cisza przed burzą

Wy tak chłopaki wszyscy optymistycznie? Ja zreszta też... mam sporo tego smiecia, ale zastanowiło mnie to co mi napisał na gg mój dobry kolega inwestor z Krakowa... w ten sposób argumentował dlaczego sprzedał połowę...
Oto w przybliżeniu jego wypowiedź:
"Mam jeszcze jedną teorię. Bardzo prawdopodobna. Paszyńscy chcieli tanio kupic Karen, wiedzieli że karen ma długi i wierzytelności techa przez co jest w trudnej sytuacji, więc zdecydowali że odkupią wierzytelności i tanio przejmą karen. Z kolei wierzytelności techmexu wyprowadzili do spółki rolniczej, która zapłaciła za nie gotówką, którą jako nowi właściciele karen dostaną tak naprawdę Paszyńscy!!! Spółkę rolniczą zaś, udupią i zlikwidują. W ten sposób dostaną karen bez długów. Wszystkie wierzytelności techa są w El-Corn.Wystarczy teraz zlikwidować El-corn i sprawa długów sie wyjaśnia. i jeszcze uwaga! Spólka rolna nie ma już gruntów!!! Są w Komputronie!!! Niezłe cwaniaczki!!!"
Wiem że pisząc to działam na swoją niekorzyść, bo mam sporo akcji techa, ale zapraszam myślących do wypowiedzi co o tych wywodach mojego kolegi sądzą... Kolega w nie mocno też nie wierzy, bo sam ma ok. 30k techa...Pozdrawiam wszystkich normalnych i jeszcze jedno jeden z drugim debilem mnie wyzywa a nic nie ma sensownego do powiedzenia, więc proszę niech dzieciaki nie biorą udziału w dyskusji dorosłych ludzi.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
TECHMEX -21,58% 0,06 2011-03-11 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.