Wy tak chłopaki wszyscy optymistycznie? Ja zreszta też... mam sporo tego smiecia, ale zastanowiło mnie to co mi napisał na gg mój dobry kolega inwestor z Krakowa... w ten sposób argumentował dlaczego sprzedał połowę...
Oto w przybliżeniu jego wypowiedź:
"Mam jeszcze jedną teorię. Bardzo prawdopodobna. Paszyńscy chcieli tanio kupic Karen, wiedzieli że karen ma długi i wierzytelności techa przez co jest w trudnej sytuacji, więc zdecydowali że odkupią wierzytelności i tanio przejmą karen. Z kolei wierzytelności techmexu wyprowadzili do spółki rolniczej, która zapłaciła za nie gotówką, którą jako nowi właściciele karen dostaną tak naprawdę Paszyńscy!!! Spółkę rolniczą zaś, udupią i zlikwidują. W ten sposób dostaną karen bez długów. Wszystkie wierzytelności techa są w El-Corn.Wystarczy teraz zlikwidować El-corn i sprawa długów sie wyjaśnia. i jeszcze uwaga! Spólka rolna nie ma już gruntów!!! Są w Komputronie!!! Niezłe cwaniaczki!!!"
Wiem że pisząc to działam na swoją niekorzyść, bo mam sporo akcji techa, ale zapraszam myślących do wypowiedzi co o tych wywodach mojego kolegi sądzą... Kolega w nie mocno też nie wierzy, bo sam ma ok. 30k techa...Pozdrawiam wszystkich normalnych i jeszcze jedno jeden z drugim debilem mnie wyzywa a nic nie ma sensownego do powiedzenia, więc proszę niech dzieciaki nie biorą udziału w dyskusji dorosłych ludzi.