nie zrozumiales chyba moich przemyslen nawiazujac do Cd projek i techland to oczywiscie sa to spolki o ugruntowanej juz pozycji ale jak mozna zauwazyc ich model biznesowy opiera sie jak narazie na 2 grach w przypadku cd projektu i tak naprawde jednego hitu w przypadku tehlandu i podkresle ze na podstawie tych na pewno szlagierowych gier ich wyceny to 23 i ponad 10 miliardow zl, nawiasem bylem akcjonariuszem cd projekt ale wlasnie pozbylem sie ostatnich sztuk , byc moze wroce ale na razie w mojej ocenie ta spolka nie ma juz wystarczajaco paliwa do wzrostow ( widzieliscie co stalo sie po dobrych wynikach za 4 kwartal i malym komentarzu ze premiera wiedzmina nie bedzie miala miejsca w 2026 roku kurs runal i musial interweniowac widlowy ) wracajac do Ci games zaczynam podbierac powolutku ta spolke bo wydaje mi sie ze tutaj jest potencjal czyli sa argumenty za rozpoczeciem trendu wzrostowego chcociaz w srednim terminie spolka pokazala ze nie poddaje sie po poczatkowej porazce i potrafi zrobic dobra gre ( zreszta to samo bylo z cyberpunkiem ) i ta kapitalizacja na poziomie 350 milionow w mojej odenie daje spore miejsce do wzrostow mnie interesuje 100 % lub wiecej a nie bujanie kursem o kilka procent w jedna lub druga jak to bedzie mialo miejsce w przypadku cdprojektu