Czytałem dwa razy i powiem tylko, że jestem pod ogromnym wrażeniem. Pozytywnym żeby nie było. Szkoda, że w wywiadzie nie napisali o tych 13 spółkach w portfelu, o zwiększającym się saldzie gotówki, o tym, że jak im pójdzie z debiutem parkiet service to ich 40% w tej spółce może mieć wartość kilkanaście milionów, lub więcej. Osobiście nie wierzę w wartość parkietów na poziomie 70 mln, ale niech to będzie 50 mln po debiucie, no chociaż 25 mln. Dla meritu to tylko ten projekt otwiera ścieżkę na naprawdę wielkoformatowe projekty, a ich 40% w parkiet service to po mojemu nawet przy wycenie za rok lub dwa równej 25 mln daje radę. Znam rynek deweloperski i mają boom na całego. Jak wycena meritu skoczy to sprzedadzą akcje własne. Pomysł wręcz genialny i za to należy im się szacunek i za to, że mają odwagę nieźle kombinować i podejmować ryzyko. Koś tam ma łeb nie od parady i widać że działają wg planu. Stracili 11% akcji ale za nie pozyskają 2, może 3 może 5 mln zł. Prezio takiej małej spółeczki, a główka pracuje.