Cóż, muszę stwierdzić, że celnie się, co niektórzy, określacie w swych nickach. Cenię sobie szczerość i obiektywizm, co do własnej osoby. Jak również jesteście niebywale rzeczowi. Pod wpływem waszych oburzeń poprosiłem o dowód, że z tą nową produkcją Alien Frontier nie jest, jak twierdzicie, związany nasz Moonlit Games. I co? Poza próbami ośmieszenia mnie i zalewem kolejnymi tekstami, że nie nasz, lecz tamten i regularnym przybijaniem mi łapek dezaprobaty, dotąd żaden z was nie przedstawił dowodu. Choćby jednego!
Czy dowodem ma być wklejenie linku do strony tego drugiego Moonlit Games? Notabene to ja was jakiś czas temu poinformowałem o jego zaistnieniu i podałem wam link do tego twórcy gamingowego.
To ja pójdę dalej, skoro jesteście tak zuchwale pewni siebie (ale żaden jeszcze racji nie dowiódł), poszukajcie śladu tej nowej produkcji na stronach internetowych tego berlińskiego Moonlit Games. Na jego stronie znajdziecie zakładkę: gry, znajdziecie linki do ich kont w mediach społecznościowych. Jak znajdziecie, przedstawcie dowód.
Jednocześnie zapytuję, czy ktoś stwierdził obecność na rynku gaminowym trzeciego Moonit Games?