Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  11,40 zł , zmiana od tamtej pory: 23,16%

Re: ciekawe zdanie o Energa z wywiadu

Do Darka. Jakbyś do mnie napisał taki text , tobym powiedział żeś biedny.. A dlaczeoś biedny. Reszta w domyśle. Dość tej zabawy w kotka i myszkę. Mnie można zrobić w konia raz, bo drugim razem nie dam takiej możliwości. Może ktoś wie,jak wygląda sprawa i jaki jest koszt oddania sprawy do UE.Nie wiem czy ORLEN będzie chciał ryzykować swoim wizerunkiem w imię paru drobnych jak dla niego Na Trzcińskiego nie ma co liczyć, bo od załorzenia porozumienia,, choć jedziemy na tym samym wózku, ani razu nie gościł łna naszm forum.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ENERGA -0,57% 14,04 2025-10-07 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.