Zgadza się JK duża zmienność zapanowała na parkietach jednak dominuje czerwień i dlatego ciężko o dobre decyzje, są nerwy. Też skłaniam się ku tezie, że MLSS może zachaczyć o te 1,95 będzie to zdrowa korekta, ja jednak połowę trzymam zresztą teraz juz ryzyko sprzedać bo jednak od szczytu sporo spadło, ze sprzedanego pakietu 2k akcji po 2,32 odkupiłem wczoraj 500 sztuk po 2,1 i bedę czekać na dalszy rozwój wydarzeń, jak cofnie w okolice 2,0 to biorę na pewno kolejny tysiąc sztuk.
Co do tego CODX to szalona jazda wczoraj była z 4,3 na 10,6 potem zrzut w okolice 7,5 i zakończyli 8,9 rollercoaster jak się patrzy. Mogłem zarobić jak na moje warunki naprawdę spore pieniądze a wyciągnąłem może 2/5 z tego co powinienem wciąż nieźle ale mam ogromny niedosyt bo polowałem na taką okazję, miałem w garsci złoto a opyliłem je w cenie srebra :D
Wybaczcie tą moja kronikę spekulacyjną ale jakoś mi lepiej jak to wyrzucam z siebie i z czystą głową zaczynam dalsze działania.
Pozdrawiam wszystkich tu zagladających i zachęcam was do dzielenia się jakimiś ciekawymi spółkami czy zagraniami z tej bardzo ciekawej branży.