Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: ciekawe kto został z akacjami po 8 zł ?

Przecież to było widać jak kurs był zwalany kilkoma akcjami, a później ktoś kupował z ukrytego. Dla mnie niech zwalają średnią mam koło 5.50 spadnie do 5 zł kupie taniej. Moje zdanie jest takie dzisiaj ktoś mądrze zwalał kurs i skupował z ukrytego. Uważam, że ci co chcą kupić akcje powinni sami przeanalizować spółkę ii podjąć decyzję, a nie kupować na zasadzie może sie uda może nie. Zacznijmy się edukować bo wtedy będzie jaśniej w naszych głowach. Bo u niektórych oczy wciąż szeroko zamknięte ;D Tak jak w którymś poście pisałem, że czeka nas spadek w okolice 7.60 zakładając +/- 5gr. dużo sie nie pomyliłem, no tak ale to wynikało z AT którą sobie zrobiłem. Ale ktoś się spyta dlaczego nie sprzedawałem. Więc odpowiadam a jak na następny dzień pójdzie do góry i nie zdążę kupić i co w tedy? Będę dostawiał zlecenia pkc, aby bardziej windować kurs? Nie na tym polega inwestowanie. Więc wole poczekać bo widzę w tej spółce potencjał. Pozdrawiam i miłej nocy.

Proszę się nie sugerować moim postem przy zakupie akcji bądź jej sprzedażny, ponieważ są to wyłącznie moje osobiste przemyślenia.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
OPONEO.PL -0,61% 97,00 2025-10-31 16:49:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.