Przecież to było widać jak kurs był zwalany kilkoma akcjami, a później ktoś kupował z ukrytego. Dla mnie niech zwalają średnią mam koło 5.50 spadnie do 5 zł kupie taniej. Moje zdanie jest takie dzisiaj ktoś mądrze zwalał kurs i skupował z ukrytego. Uważam, że ci co chcą kupić akcje powinni sami przeanalizować spółkę ii podjąć decyzję, a nie kupować na zasadzie może sie uda może nie. Zacznijmy się edukować bo wtedy będzie jaśniej w naszych głowach. Bo u niektórych oczy wciąż szeroko zamknięte ;D Tak jak w którymś poście pisałem, że czeka nas spadek w okolice 7.60 zakładając +/- 5gr. dużo sie nie pomyliłem, no tak ale to wynikało z AT którą sobie zrobiłem. Ale ktoś się spyta dlaczego nie sprzedawałem. Więc odpowiadam a jak na następny dzień pójdzie do góry i nie zdążę kupić i co w tedy? Będę dostawiał zlecenia pkc, aby bardziej windować kurs? Nie na tym polega inwestowanie. Więc wole poczekać bo widzę w tej spółce potencjał. Pozdrawiam i miłej nocy.
Proszę się nie sugerować moim postem przy zakupie akcji bądź jej sprzedażny, ponieważ są to wyłącznie moje osobiste przemyślenia.