Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,25 zł , zmiana od tamtej pory: 298,00%

Re: ciekawe czym spłacą długi?

hmmm no ciekawe panie, coś tu jest nie teges tak czy inaczej, bo jak by to był już trup total, to nikt by tego nie zbierał i kwiczało by to na 0,05 gr albo i niżej, a tu ktoś ręke na pulsie trzyma ewidentnie, ja mały pakiecik w dalszym ciągu trzymam, więcej nie dobieram, a nóż widelec się coś wykluje z tego.
kilka lat temu nabyłem też małą ilść akcji pewnej spółki, która była ewidentnie bankrutem z długiem około 2mln zet, ktoś się tym zainteresował tylko i wyłącznie zeby wejść na gpw bocznymi drzwiami, spółke kupił, oddłużył, po czym zmienił nazwę, zmienił profil i no i stanęło to na nogi, w tej chwili cena akcji od najniższego poziomu jest ponad tysiąc procent wyżej i zanosi się że będzie jeszcze wyżej, miejmy nadzieję że może tu też ktoś dojrzy możliwość wejścia na rynek akcji bocznymi drzwiami, bez straty czasu, kasy i opinii knf-u by przechodzić od podstaw cały proces dopuszczania do rynku, jestem dobrej myśli
pzdr

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
AMPLI 8,15% 0,99 2025-09-23 11:04:33
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.