Dnia 2018-05-27 o godz. 15:03 ~Ciekawski napisał(a):
> Super, że napisałeś swoje zdanie. Nadal średnio podobają mi się twoje intencje. Idź na farm51 i tam naganiaj na miliony szt.
Okey rozumiem, mozesz nie wierzyc ale nie mam złych intencji a CFG zycze sukcesów bo moim zdniem to obecnie jest NAJLEPSZY DEWELOPER PLAYWAYA, pomimo ze inne gierki od innych deweloperów będą się lepiej sprzedawały jiz do tej pory gry PD,ale Tchnicznie jakościowo itp moim zdaniem są najlepsi w całej dywizji PLW( dlatego PLW tyle kasy w nich inwestuje). Tak czasami się zdarza ,ze tzreba po prostu wpaść na ten jeden wielki pomysł na zrobienie gry. ONi są gotowi na zrobienie jakiegoś HITA od strony technicznej ale to nie jest moim zdaniem PD( ale jak mówie zycze im dobrej spzredaży). NAtomiast to trafienie w HITA może być tu kwestia czasu( chociaż to różnie bywa) moze kolejna ich gra na która własnie zebrali kase dzieki IPO bedzie tym wielkim przełomem dla nich, tak jak dla wielu innych tego typu spółek ( twom dla 11bit , S1 dla CIGA, i wiele wskazuje na to ze WW3 dla F51). Przed tymi hitami wszystkie spółki były nisko wyceniane .
Mozesz mi wierzyc lub nie , ale już obecnie dla mnie ważna jest płynność na kwitach jesli decyduje sie na wejscie w jakiś kwit a jesli F51 odpali z WW3 ten czynnik bedzie jeszce wazniejszy , talkze wolałbym naprawdę inwestowac w spółki typu PLW z jego płynnoscia niz w kwity gdzie ciezko jest zebrac jakies wieksze paczki papaierow nie Powodujac jego potężnych wzrostów . daletego wolalbym inwestowac w CFG jesli juz by mial np 300 mln PLN kapitalzaicji spore obroty, plynnosc i Piekne perspektywny na przyszłosć, niż jakby mial miec kapitalziacje np 50 MLN i plynnosc kilkaset sztuk wolumenu sesyjnego.
pozdro.