Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: ciekawe

Witam,

na początek odpowiadając - faktycznie trudno się nie zgodzić z poprzednim postem - w kwestii stwierdzenia co do faktu obecnej ceny akcji. Co do faktu iż firma nie odpowiada na maile od akcjonariuszy pozwolę sobie przekazać informację, iż jeśli tylko mail trafi na prawidłowy adres do firmy i zawiera pytania merytoryczne i takie na które Spółka może udzielić odpowiedzi - to zawsze to robimy (sam osobiście odpowiadałem na kilka takich maili w ostatnim miesiącu) - prosimy tylko zawsze podpisywać się pełnymi danymi.

Co do przyszłej ceny - realnie patrząc potwierdzam opinię osób z tego forum - tzn. wg mnie wycena za akcję w przyszłym okresie powinna oscylować w przedziale 3 - 4 zł, dalej mam nadzieję, że tak jak wskazuje wyżej jedna z odpowiedzi to będzie 7 zł :)

Pozdrawiam,
Przemek Fuks

ps data postu 07/2011

Zapraszam do komentarza Panie wice Prezesie.
Pan chyba kupil akcje na NC za kilka tys ? Prosimy o wsparcie mentalne bo kurs dotarl na dno. Chyba ?

kot

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.