Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  1,72 zł , zmiana od tamtej pory: -46,80%

Re: Chyba dobry RAPORT? już +4%

obroty ładne więc zaczynamy wspinaczkę. Jak ktoś myśli że tu będzie jak swego czasu na Binarach, że co sesja to widły to niestety żle trafił. Systematyczne wzrosty oto cel. A, że oprócz kupujących są i sprzedający wcale mnie to nie martwi. Jakbym był zapakowany pod korek, a miał na oku inną inwestycję, to też bym sprzedał. Nie każda spółka da zarobić w jeden tydzień. Są takie gdzie dłużej trzeba poczekać, za to mają solidne fundamenty. Kupiec da zarobić i to sowicie, ale czy jutro czy dopiero za miesiąc nikt nie wie.
Ja wiem jedno wolałbym nie zostać bez akcji więc też dziś dobrałem po 1,71 i 1,72

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
KUPIEC 31,15% 1,20 2026-01-07 11:29:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.