Grafika uległa sporej poprawie od czasu poprzedniego dema. Warto tez pamiętać, że to jednak symulator jeżdżenia ciężarówką a nie wiedźmin 3.
No ale masz rację. Zauważyłem już od pewnego czasu, że ludzie na tym steam czepiają się takich głupot, że naprawdę tylko siąść i płakać nad intelektem niektórych. Ostatnio na Thief 2 widziałem negatywną recenzję bo zabrakło jakiejś opcji modyfikowania gry w ustawieniach. Ironia polega na tym, ze autorzy gry podpowiedzieli gościowi gdzie to można znaleźć. Oczywiście negatywny komentarz pozostał:)
Osobiście jestem jednak za tym, żeby komentarze mogły dawać tylko osoby które spędziły minimalny czas w grze np. 5 godzin. Niekiedy ten wysyp recenzji to jest jakaś parodia, szczególnie jak jest jakaś odgórna akcja wydawania masowo negatywów/pozytywów. Tak jakby ktoś musiał trochę pograć i przy okazji wydać hajs na grę, bo nie mógłby zrobić zwrotu, to od razu oczyściłaby się atmosfera. Dziwie się, ze jeszcze tego nie wprowadzili, bo zdają sobie doskonale sprawę z tego problemu co widać po tym, że niekiedy nie wliczają tych komenatarzy któe są wydawane na takich falach hejtu itd.e