Osobiscie uwazam, ze problemem jest brak zainteresowania spolka przez wiekszych graczy, moze ta firma jest za mala, a moze dlatego ze ze spolki nie plyna zadne newsy, mamy raport kwartalny i tyle, zadnych inwestycji, planow, kontraktow, cisza w eterze do kolejnego raportu...cale szczescie ze spolka wykazuje zysk i tylko to trzyma ten kurs na poziomie jaki jest obecnie, strach pomyslec co bedzie jak spolka zaliczy strate...(odpukac w niemalowane) ... tak na prawde to bazujemy tylko i wylacznie na raporcie no i wyczekiwaniu na ponowna swiece i skok na 6 zl, ale ostatnio to bylo na skutek poglosek o inwestowaniu przez Patrowicza, niestety tylko plotka i kurs wrocil na swoj poziom...jestem inwestorem i jak na moje mozliwosci dosyc duzo tu zainwestowalem, i nie ukrywam ze licze na zysk, ale mam coraz wieksze obawy o te inwestycje... wyglada na to ze jeszcze dlugo bedziemy na max 4 zl, no chyba ze spadnie, bo od kilku sesji po trochu sie obsuwa... ale moze niech sie wypowie ktos doswiadczony .... pozdrawiam