Forum Giełda +Dodaj wątek
Było było. przecież nie pisałbym nieprawdy. ..... najwyżej czasem pół prawdy ;) żeby trochę się pośmiać :))) Faktem jest że wtedy chodziło o zakład a nie o spontaniczne wyznanie uczuć :))) ...sprostowuję to żeby już nie robić ze Zbycha takiego całkowitego geja. Żeby oddać mu sprawiedliwość. Choć tak do końca to nie jestem przekonany. Bo czemu w postach do mnie zwraca się do mnie Piotruś ;)))).

A tak na serio to początkowo raziły mnie te jego manipulacje i sposób komunikacji owiany tajemniczością przesycony spiskową teorią kierowany do mądrali na najwyższych szczeblach. Ale w gruncie rzeczy przywykłem do tego i zrozumiałem że jest to cecha jego tożsamości i nawet polubiłem go takim. Mam tylko nadzieję że on też mnie toleruje na tyle, że nie ma do mnie wielkiego żalu jak czasem trochę z niego zażartuję, bo z kolei jest to cechą mojej tożsamości. Zresztą nikomu tutaj nie życzę źle i żyję w przekonaniu że wszyscy tutaj jesteśmy po jednej stronie barykady a po drugiej są królikii.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
REGNON 22,41% 0,80 2020-09-30 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.