Forum Ogólne

Re: chinskie centrum handlowe Praga

Witam,

Kolega piotrek ma racje, nie radziłbym słuchać wyzyskiwaczy typu "u mnie lepiej", "taniej" itp. Proponuję raz na zawsze zakończyć temat adresów Chińskich centrów w Czechach!!! Sam zajmuję się odzieżą, a konkretnie handlem w Czechach i z Czechami od x lat więc trochę na ten temat mogę powiedziec. Oczywiście za darmo nie tam nie dają, ale jak w każdym tego typu centrum każdy może coś dla siebie wybrać interesującego jakościowo i cenowo.
A żeby nie być gołosłownym podaję ogólne namiary na wszystkie liczące się centra w Czechach:
Praga - SAPA (adres kolega wyżej podał)
Brno - dwa centra chińskie na przeciwko autokomisu "AAA Auto" bardzo duży komis i łatwo znaleźć
Ostrawa - Burza na Hraneczniku

I proszę łaskawie kolegę o nicku INFO o zaprzestanie propagandy w stylu "ci wszyscy zaopatrują się w tylko mi znanym i sekretnie strzeżonym miejscu i po horrendalnie niskich cenach" załosne to już jest, jak również nagminne kopiowanie i umieszczanie swojej reklamy po kilkadziesiąt czy kilkaset razy na tym forum.

W razie jakichkolwiek pytań czy wątplwości dotyczącą Czech służę pomocą: sullo81@op.pl

Zwracam się z prośbą wszystkich bezinteresownych o kontakty na podobne centra we Włoszech.

Pozdrawiam serdecznie