Nie powinienem w zasadzie uczestniczyć w tej wymianie opinii. Ale żeby raz na zawsze skończyć z mylnymi danymi (żadna z instytucji nie podaje prawidłowych danycyh) na temat akcjonariatu, kilka faktów. Po odliczeniu wszystkich akcji sprzedanych pracownikom w ramach Pracowniczego Planu Motywacyjnego, w wolnym obrocie znajduje się 941 466 szt akcji (czyli 2,5369 %) w znakomitej większości kupionych w przedziale między 2 a 5 złotych. Nie sądzę więc, żeby którykolwiek z poważniejszych inwestorów sprzedawał je poniżej tych cen Osobiście sądzę że akcje sprzedają, przy okazji zaniżając ich cenę bardzo drobni inwestorzy, lub tacy którzy zostali do tego zmuszeni w wyniku personalnych problemów. Problemem naszym są obroty, któych New Conect na którym nie ma wystarczającej ilości kapitału (to moja opinia która nie musi być prawdziwa). Jeszcze raz powtórzę firma jest "na fali", co wszyscy wkrótce zobaczycie. Natępnym kanałem czekającym w kolejce jest kanał "13" tak zwany ogólny z dużą dozą wiadomości ze świata i z Polski, ale to dopiero jak uznam że e-sport hula i wszystko jest ok. Nie powtórzę błędu rozwjania kilku kanałów jednocześnie. To mój ostatni wpis na jakiś czas. Popzdrawiam wszystkich.