Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  230,90 zł , zmiana od tamtej pory: 7,28%

Re: CD Projekt – test wsparcia i szansa na odbicie ———— Comparic.pl —

Dnia 2025-11-17 o godz. 11:53 ~Udało napisał(a):
> Podejmujesz decyzje inwestycyjne na podstawie Comparicu?
Nie. Wydaje mi się tylko, że w redakcji tego portalu za dużo jest dzieciaków i fanów kryptowalut o rynku akcji mających marne pojęcie. Nawet niedawno gdzieś na forum Bankiera jeden analityk Comparica był wyśmiewany, bo indeks WIG (nie WIG20) to dla niego instrument W20 na platformie XTB. Obejrzałem filmik na YouTube z tym jego popisem "wiedzy". Trochę mnie załamał. Konkretnie: chłopak się upierał, że WIG nie osiągnął w tym roku ATH. Geralcie z Riwii, broń nas przed takimi analitykami GPW!

Żeby nie być gołosłownym, właśnie znalazłem na forum link do tego webinaru:
https://www.youtube.com/watch?v=nCU5z48TTa8&t=876s

> Myślisz, że są  nieomylni i o to masz pretensje?
Jest dla mnie normalne, że prognozy analityka mogą się nie sprawdzić, ale tu miałem przykład analityka, który po prostu gada fundamentalne bzdury. Gdzieś na forum wytykano mu ich chyba nawet więcej.

A tak w ogóle, to czy ten Comparic to nie jest jakaś odnoga Cinkciarza? Kiedyś zapisałem się na webinar organizowany przez Comparic i zaraz potem zaczęli do mnie pisać i dzwonić z Conotoxii. Byłem przekonany, że to firmy powiązane, z jednej grupy.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
CDPROJEKT -2,09% 247,70 2025-12-12 17:03:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.