Dnia 2022-05-12 o godz. 10:21 ~abc napisał(a):
> Dnia 2022-05-11 o godz. 23:02 ~MSP napisał(a):
> > Bo to jest uśpiony wulkan. Tak naprawdę to nie wiadomo kiedy wybuchnie ? O ile wybuchnie.
> > > Magna uczy cierpliwości, a co niektórym trochę zaczyna jej brakować. Widać, że wiele osób obserwuje to co się tutaj dzieje ale nie chce kupować i zamrażać nie wiadomo na jak długo środków. Ale trzymają palec na spuście.
>
> wszyscy czekamy na pozytywny finał i wiadomo, że trzeba się uzbroić w cierpliwość. Nie lubię jednak manipulowania, a te bajeczki moim zdaniem do tego służą. Zawsze po ich pojawieniu zaczyna się seria kilku/kilkunastu sesji spadkowych, stąd moje przypuszczenia, że służą one do wabienia ulicy, a następnie karmienia ich akcjami, a jak już zniechęceni oddadzą ze stratą, to pewnie autor bajeczek zaczyna ich odkupowanie.
Szanowny abc, odnoszę wrażenie, że to ty najbardziej manipulujesz i tobie te bajki najbardziej nie na rękę. Dlaczego? Bo te bajki coś nowego wnoszą. Nowego i wielce prawdopodobnego. Natomiast twoja pisanina ma na celu zamknięcie gęby bajkopisarzowi.
Nie zaśmiecaj tego forum bezwartościowym chłamem, bardzo cię o to proszę. I jeszcze jedno — skoro już odkryłeś, w jaki sposób według ciebie manipuluje bajkopisarz to brawo! Ja na twoim miejscu nikomu nie zdradzałbym tego odkrycia, tylko z napięciem czekał na każdą kolejną bajkę i następnie po serii jak napisałeś kilku/kilkunastu sesji spadkowych kupowałbym taniutkie akcje. Skoro tak intensywnie skupujesz te akcje, że czasem twoje zakupy stanowią połowę obrotu na sesji, to postępując w sposób podany przeze mnie powyżej, wykorzystasz fakt pojawiania się bajek na forum dla własnych celów i w pewnym sensie uczynisz bajkopisarza swoim sprzymierzeńcem. Pieniądze lubią ciszę! Moja rada dla ciebie: Nie drzyj mordy, tylko działaj — działaj skrycie!