Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: Cały czas sypanie z ukrytego. Ciekawe ile tego tam siedzi?

Czy dalej będzie sypanie akcjami czy to koniec sypania to się okaże bo dziś nie działo się nic.

Póki co jak dziś widziałem wisiało coś po 0,86 zł w ilości 1745 sztuk i jakoś nie było chętnego na kupno.

W mojej opinii to dobra cena (poprzednia emisja serii F1 poszła po 0,85 zł za akcję) i chyba lepszych cen już nie będzie dla tych co chcą zapakować portfel.

Nowe akcje (serii F1), które wejdą nie będą raczej w tej cenie zbywane (skoro były kupowane po 0,85 zł) a te akcje które były sypane musiały być albo dawno temu kupione tanio albo pochodzą jeszcze z emisji pierwotnej w cenie emisyjnej 0,77 zł za akcję (bo zakładam że sprzedawanie ze stratą przy napływających dobrych informacjach ze spółki to absurd).

Podejrzewam, że gdyby nie ten wysyp kurs stałby pewnie na 1 złoty albo lepiej.

Ciekawe, czy po jutrzejszej publikacji raportu kwartalnego Zarząd wróci do zakupów akcji.

Jeśli tak będzie to myślę, że będzie to dobry sygnał dla rynku.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
EKOKOGEN 0,00% 0,01 2018-04-25 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.