Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: Cała prawda o jkl

Dnia 2013-04-17 o godz. 14:55 ~NTW napisał(a):
> Wyciąganie postów z forum i wklejanie na nowo o twoja
> specjalizacja?

Nie chce zniżać się do Twojego poziomu i
> zachowywać tak jak Ty, bo takie zachowanie trzeba tępić ...
>
Konkrety podawali Ci inni na tym forum, a Ty ich unikałeś,
> nie odpowiadając na pytania i skakałeś z wklejkami z postu
> na post.

Żeby sprytnie odciągnąć od niewygodnych pytań

Proszę o konkrety na które pytania nie odpowiedziałem ? to , że szaman nie potrafi zrozumieć prostego przekazu (bądź nie chce zrozumieć ) to już jego problem . Ale ty widzę powielasz jego schemat myślenia tyle tylko , że w pewnym momencie go to przerosło i jego gra słowami na początku dysputy gdzie pozwoliłem mu trochę pohasać zakończyła się dla niego totalną klęską ...
Nie dorastasz do pięt w swoich wywodach szamanowi , nie ta liga ..
Ale wracając do meritum ...

"Nadal się gubisz masz za dużo spółek.Starasz się lecieć schematami, aby nie popełnić większych błędów. "

Uważaj co wklejasz bo przy tylu spółkach możesz wkleić to co nie potrzeba:)

Na których spółkach jestem i postępuję w taki sam sposób ??

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
NETWISE -15,11% 62,00 2023-07-04 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.