Dostałem dwa minusy, pewnie za to, że nie napisałem, że kurs za miesiąc przebije 300 zł. Nie o tym był ten post, ale ok - jeśli w Q4, wzrosna przychody z FC i HC względem Q3, przy porównywalnym poziomie wydatków na marketing, jeśli przy porównywalnym poziomie wydatków na marketing przychody z WoH przebiję 10 mln, a przychody z TH przebiją wydatki na marketing (a to wszystko jest bardzo prawdopodobne patrząc na płarności w październiku), co będzie skutkowało przychodami w Q4 powyżej 100 mln zł, to jestem przekonany, że po publikacji tych danych kurs na stałe przebije 110 zł. I dalej - jeśli ten trend sie utrzyma, i co kwartał przychdy będa wyższe o 10-20 mln, a jednocześnie nowa gra, zgodnie z przewidywaniami zarządu zacznie lepiej niz TH, wydatki na marketing nie wzrosną drastycznie, to 200 zl za akcję w drugiej połowie 2026 będzie całkiem realne. A dlaczego - ponieważ przy takich przychodach, przy utrzymaniu kosztów w ryzach, realny robi sie zysk netto pozwalający na wypłatę dywidendy w wysokości powyżej 20 zł na akcję, a trendy w wynikach pozwolą założyć wypłatę dywidendy na tym poziomie jeszcze przez wiele lat.