Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,35 zł , zmiana od tamtej pory: -15,25%

Re: Były prezes wychodzi z akcji?

Do ~mdx [5.173.224.*]
Co ty mi zarzucasz, że być może pisałem (odnajdź ten mój archiwalny wpis, który cię tak oburzył i wklej jego link), kiedy akcje były po 5 PLN/szt., że Moonlit ma potencjał? Piszesz to dzisiaj mając stan wiedzy na dzisiaj i zarzucasz mi coś co pisałem uczciwie i w dobrej wierze mając stan wiedzy na wówczas? A ile to czasu minęło i ile się od tamtego czasu wydarzyło? Ogarnij się. Wiesz co to jest czas i jakie ma znaczenie? A może nie i wszystko ci się dzieje w jednym czasie? Jeśli nie miał wówczas potencjału, na ówczesny stan wiedzy, to dlaczego cała ostatnia emisja po 5 PLN/szt., poszła z redukcją? 499.999 szt po 5 PLN/szt. za ~2,5 mln PLN poszło z redukcją, a o ile sobie dobrze przypominam, to niektórzy wówczas kupili poza redukcją bardzo wartościowe pakiety, majętni ludzie, umiejący zarabiać duże pieniądze. Masz ich za nieuków, niedoinformowanych, nieodpowiedzialnych?
Żyjecie tym, że były prezes ma teraz możliwość po cichu sprzedaży swych akcji, a nie przywiązujecie wagi do tego, czy inni decydenci w Moonlicie, trwający w nim, nie utrzymują stabilnie swego istotnego stanu posiadania, czy też go nawet zwiększają. I tak opowiadacie, że będzie sypał, że spółka to trup, i wzbudzacie we mnie śmiech.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
MOONLIT -12,79% 0,30 2025-11-14 11:06:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.