Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: buhahahaha

Ile jeszcze Kluba bedzie puszczał takich komunikatów?
Cieszcie sie ze jeszcze ktoś sie na to nabiera. Będziecie mieli komu sprzedac z mniejsza strata.
Na NC niewiele jest spółek prowadzących normalna działalność.
Szczerze watpię, ze Depend zajmie sie wynajmowaniem budynków. Wystarczy porozmawiać osobiście z prezesem i poznać jego haryzme:)
Taki człowiek miałby zarządzać 200mln USD?

Brońcie prezesa wierząc w ten jego kredyt i patrzcie jak kolka bedą robić na coraz niższych zamiast wyższych poziomach.

Nie sprawdzałem poczynań zarządu tej spółki bo wyszedłem juz dawno, ale to ma tej spolce byłem pierwszy raz na WZA i pierwszy raz zacząłem drążyć temat dochodząc do wniosków dzięki którym sprzedałem na dużo wyższym poziomie dawno temu.

Na Innej spolce na której tez umoczylem pieniądze mam na szczęście możliwośc być w kontakcie z zarządem i staram sie coś robić, ale to mnie nauczyło, zeby dokładnie prześwietlić spółkę i komunikaty ktore podaje. Sprawdzić kontrahentów, pojechać do biura, porozmawiać z urzędami itd..

Śmieszy mnie działanie zarządu wiec czasem tutaj zaglądam.
Życzę oczywiście Wam pompki ( widziałem komunikat) tym co nie są obyci w języku obcym :)
Poczytajcie ksh, jeśli ktoś ma sporo kasy włożone to pomyślcie o działaniu w porozumieniu bo wtedy macie większe możliwości.

Nic co napisałem powyżej jest moim przemyśleniami wiec nie podejmujcie decyzji inwestycyjnych a raczej te do działania i nie wierzenie w komunikaty zarządów spółek notowanych na Nec Connect szczególnie takim, ktore nie prowadzą realnego biznesu a tylko obiecują złote góry bo przecież każdy chce być bogaty, ile to juz lat ten kredyt przyznają? I karuzela sie kręci:)

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
DEPEND -4,00% 0,24 2015-03-02 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.