Dnia 2017-10-03 o godz. 21:53 ~Lolek napisał(a):
> Lukłem na tą spółke 2 dni temu jak można było brać po 28 groszy. Gdyby nie te dziesiątki postów naganiaczy na innych foravmch to nue miał bym o niej pojecia. Teraz widzę że jakaś spółdzielnia idzie tu jednak ostro. 3 mln akcji dziś to 30 % free float w ciagu miesiaca kurs uruósł jakieś 80 % a free float przeżucili o 130 %. Tak wiec dla mnie to wciąż przerzucanie z wora do wora i niebawem zabawa sie skończy. Ale gratuluję tym co załapali się poniżej 30 groszy. Co jak co te wzrosty nue są podyktowane żadnymi fundamentami ale szło tu fajnie zarobić. Powidzenia tym co mają już akcje tym co bedą nabywać je teraz to ży6czę tylko rozwagi.
Myślę, że patrzenie na to ile kurs urósł jest lekko przesadzone w przypadku tej spółki. Zwróć uwagę na to co zrobili z kursem na debiucie i tamte obroty.
Teraz przy kilku większych transakcjach widać jak ktoś podebrał spore pakiety przewalającym.
Patrząc na fundamenty jest trochę za wcześnie na ocenę jednak nie zrobili niczego żeby nie pokładać w nich nadziej... w niedalekiej przyszłości myślę, że realne jest 60gr a już na pewno przekroczymy 40gr.