Ooooo, i juz sie zaczelo. Troll jan baran ktory nie ma ani pol zadenj akcji i miec nie bedzie, zamiast tego psuje powietrze od rana do wieczora naganiajac na spadki jak widze na wielu juz spolkach nie tylko na MCI wyjechal pod moim adresem jak zwykle az mu slina z ust pociekla.
To chory z nienawisci czlowiek. Dla niego najlepiej gdyby akcjonariusze stracili wszzystkie pieniadze a kurcy akcji spadly do zera. jan Baran by byl najszczesliwszym czlowiekiem na swiecie wtedy. Typowy pasozyt gieldowy.
Nie baranie janie, nie mam akcji pcg, i miec nie bede w najblizszej przyszlosci. Wpadle, bo zobaczylem ze zalozyles watek. Od razu wiedzialem co w nim bedzie i o co chodzi. O pierdzenia zeby kurs spadal a ludzie tracili pieniadze.
Po 2 tawoje manipulacje sa na poziomie przedszkola baranie janie. Nie ma nieustannych wzrostow na MCI i nigdy tak nie pisalem. Bredzisz jak zwykle od rzeczy. Pamietam MCO po 37 zl. Dzis niecale 7. O jakich wiec baranie niesutannych wzrostach mowisz??? To moze lepiej manipulatorze ze zlobka pogadajmy o odreagowani tego spadku.
Ja sie ciesze ze jan baran pierdzi tez na innych watkach niz MCI. Moze braknie mu czasu na MCI.ALE BARDZO MI WAS ZAL,AKCJONARIUSZE PCG...WYZIEWOW I METANU BEDZIECIE MIELI OD RANA DO WIECZORA. TO JEGO ZYCIE JEST.