Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  14,00 zł , zmiana od tamtej pory: -89,11%

Re: brac czy nie brac

Z raportu nr 11 / 2018:
"Zarząd informuje, że prace nad kolejną grą Spółki przebiegają zgodnie z planem. Po zakończonym okresie projektowania i preprodukcji, który rozpoczął się w II. kwartale bieżącego roku, obecnie trwa już faza produkcji. "

Jakoś ciężko mi pogodzić się z myślą, że efekty półrocznej pracy zostaną wyrzucone do śmietnika - to część środków pozyskanych z emisji, a więc środki zainwestowane przez Rockbridge. Czy "Plan B" Kostowskiego mógł ten element stanu faktycznego zignorować? Może okroją rozmiar gry i uproszczą rozgrywkę, wykorzystując jednak elementy opracowane w ramach pre-produkcji?
Tym bardziej mnie wkurza, że wydaje mi się, że w tym konflikcie poszły w ruch emocje i niewielkie brakowało, aby kompromisowy plan udało się zrealizować (jakoś intuicyjnie nie obwiniam PLW, ale emocjonalne podejście / przywiązanie do spółki mogło zagrać na emocjach byłych prezesów). Ty natomiast Pfff dopiero teraz sprawiasz wrażenie zainteresowanego spółką (odkąd pamiętam wieszałeś na niej psy - czy mnie pamięć nie myli?)

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
CFG -0,65% 1,52 2026-06-12 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.