wszystko mi sie zgadza jak przeliczyłem, ale wartośc nominalna masz 0,20 gr, tobie wychodzi 0,26. tak czy inaczej, zawsze jest możliwy potencjał do laszych spadków to jest oczywiste, jeśli się faktycznie wezmą do roboty to jednak może być ta praca doceniona i to na co zwracam uwagę, kupując po 0,20 groszy większośść akcjonariuszy uśredniła cenę, Jeśli w dobrych rekach jest 44 mln (niedawno kupione), + z porozumienia wynika że fundusze mają wraz z rubiconem 30 mln akcji to mamy około 74 mln już dobrze rozłożone, zakładając że w róznych funduszach może być rozłożone około 6 mln (zakłądam niewielką ilość na kilkanaście funduszy w Polsce) to mamy już 80 mln akcji które nie będą sprzedane w najbliższym czasie. Akcji jest teraz 118 mln, w ostatnich dniach przemieliło się około 18 mln akcji to zostaje do przemielenia tylko 10 mln (trzeba odebrać od drobnych) Przy obecnym kursie jest to az kwota 2 mln złotych:) pozniej można robić co się chce:) Jeśli widzisz w moim toku rozumowania coś błędnego to daj znać, bo pasuje mi coś odrobić strat na giełdzie a nie tracić.