wg mnie do końca lutego bardzo realne dopięcie tematu i będzie w górę, tylko moim zdaniem nie bardzo ostro, ludzie są trochę zrażeni do spółki i poczekają na raport za pierwszy pełny kwartał uwzględniający wydobycie i sprzedaż żwiru, a ta powinna być na poziomie ok 4 mln/kwartał (przy dotychczasowych przychodach 2 mln/kwartał), jak zobaczą wzrost o 200% to bardziej będą z prawej strony rozbierać
poza tym, ja oddzielam kwestię żwirowni od dotychczasowej działalności, a raport za 4Q 2011 bardzo dobry, wzrost przychodów i zysku, widać że firma ma kasę i działa w dobrych segmentach, przyuważ że zmienia się proporcja w przychodach na korzyść teletechniki dla Netii, a niedawno ta kupiła Dialog i przez najbliższe 2 lata będą łączyć swoje sieci, więc wór ze zleceniami jeszcze bardziej się otworzy.
Nikt nie zauważył w raporcie, że oprócz Netii robią teletechnikę dla innych firm (Szczecin, i Warszawa SGGW)
ogólnie nastawiony jestem pozytywnie, zwłaszcza że mam też m.in. Noviana i Telliani.. :-) tam to dopiero wtopiłem na maxa..