To nawet nie chodzi o to, że będzie opadało pod własnym ciężarem, lecz po prostu co chwilę widać na arkuszu, że ktoś wrzuca blokadę kursu uniemożliwiając jego wybicie. Nie uwierzę, że to leszcze wystawiają 20-30k akcji co chwile na takim poziomie. Nikt normalny nie sprzedałby 20-30k papiera za 1,07zł. Komu zależy na blokowaniu kursu, ma ktoś pomysł? Z drugiej strony gdyby był popyt to by zjedli te wszystkie batony. Nie ma popytu w ogóle, ten wolumen to śmiech na sali. Od 3 miesięcy nie ma żadnego info, które mogłoby mieć jakiś wpływ na kurs. Zobaczcie jak na tym forum wszyscy żerują wręcz na jakikolwiek okruch informacji. Ostatnio, bodajże na przełomie czerwca/lipca nawet długoterminowi jak staryznajomy czy rafcyk (co mnie akurat mocno zawiodło) po informacji o dopuszczeniu jednego potencjalnego inwestora do idea na DD mówili o odpale. Ale jakie to do cholery info było? Że jakiś fundusz będzie zastanawiał się czy nie zainwestować? I to powód do odpału? Odpał może być jak sytuacja Idea się uzdrowi, a w wynikach holdingu zobaczymy wreszcie zysk. No i najważniejsze, aby przestały napływać informacje o tych ciągłych odpisach, bo to się po prostu nie kończy. Każdy kolejny kwartał to odpisy...i tak czekamy i znowu odpis...i potem "ten kwartał to już będzie rakieta" i znowu odpis i znowu stagnacja. W takim papierze jesteśmy teraz i każdy z nas się po prostu pomylił. LC nie działa tak aktywnie jakbyśmy tego chcieli i w sumie nie mamy pojęcia co się w najbliższych miesiącach wydarzy. Ja jestem pełen obaw i coraz mocniej myślę, że być może na zysk poczekamy sobie kolejne 2 lata jak nie dłużej.