Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  9,56 zł , zmiana od tamtej pory: -92,68%

Re: blisko 300 ocen na ps store

Ja bym osobiście podarował sobie próbę przełożenie ilości komentarzy na sztuki zakupionych gier czy to 1x100, czy 1x200 to raczej poziom wróżbity Macieja:). Niestety, ja czekam na twarde dane które pojawią się w przyszłych sprawozdaniach a to daje mnóstwo czasu tym którzy będą grali na spadki. Można obserwować listy bestsellerów w ps Store w poszczególnych krajach. Ktoś się tu pytał o wyniki na Xbox, dzisiaj sprawdzałem w USA i tam był na ok 750 miejscu ( nie pamiętam dokładnie) więc słabo ale u nas w kraju dwa dni temu był na 174 ( z tego co pamiętam), no niestety wąchania są duże, Xboxów jest cztery razy mniej niż ps5 tj. Ps5 zostało już sprzedanych ponad 50 milionów, każda z platform jest specyficzna pod względem wyborów gier kupowanych przez graczy. Pytanie właściwe to czy w sytuacji przekroczenia sprzedaży pozwalającej spłacić wydawcę The Dust będzie mógł podać tą info, bo w przypadku Hotela Renowator nie mógł i tu jest dla nas akcjonariuszy wielką nie wiadoma.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
THEDUST -12,50% 0,70 2026-05-07 15:09:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.