Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  9,10 zł , zmiana od tamtej pory: 209,89%

Re: białoczerwony, co myślisz?

Czyżby? A dlaczego nie wspominasz o tym, że na akcjach MCI można było zarobić prawie 80% sprzedając w odpowiednim momencie i jeśli ktoś ma taka taktykę mógł to spokojnie wyjąć. Każdą spółkę biorąc jej wykres za okres jaki Ci pasuje można dowolnie modelować jako dobra lub zła. Bo co znaczy "prawie cztery lata"? W przypadku i MCI i Daty ma znaczenie fundamentalne ale także pokazuje Twoją manipulację, gdyż kupując Datę w 04.2013 czyli prawie 4 lata temu inwestor ma nawet ciekawą stopę zwrotu ( za sprawą dywidendy w sumie razem 1,11zł brutto) przy takim rynku i kłopotach spółek IT wcale nie jest tak źle.
Ja w przeciwieństwie do Cibie nigdy nie napisałem, że MCI będzie rosło( przynajmniej sobie nie przypominam) zawsze pisałem o fundamentach i o zagrożeniach jakim jest wizerunek MCI za sprawą nie dotrzymywania obietnic w przeszłości i dalej się będę tego trzymał. Dzisiejszy wywiad w parkiecie ( skoncentrowany na spółkach publicznych i to bez Kebaba) pokazuje jak mało rozumiane są branże w które inwestuje MCI, czego można spodziewać po FIN-TECH ( Azimo, iZettle, eCard i Mobilitek) , po samochodach autonomicznych ale jeszcze zanim wejdą do transportu jako coś normalnego to po przewozach taksówkowych i logistyce i przewożenia przesyłek.
Skup? Mam nadzieję, że wyrwą jak najwięcej po 9zł. A potem w 2017 jeszcze kolejne miliony akcji.
Czekam kiedy napiszesz coś merytorycznego, bo jak do tej pory oceniasz tylko transakcję na żywo czy wywala czy nie i o ile kiedyś byłeś w moich oczach w miarę obiektywny to ostatnimi czasy wrzucając dziesiątki linków nie wiadomo kogo dotyczących na forum Daty i MCI pokazuje że nie jesteś.
Czekam także, na konkretne newsy przed wzrostami bo przecież bezbłędnie potrafisz analizować ruch na papierze, więc poczekam i sprawdzimy.
Pozdrawiam.
Btw gra ciągle się toczy...

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
MCI 0,00% 28,00 2026-02-04 13:59:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.