Hej
Ja tu zaryzykowałem. Wszedłem na ile mnie było stać. Wóz albo...wiadomo
Z informacji jakie napłynęły ze spółki między sierpniem a grudniem 2012 wszyscy zainteresowani mogli wyczytać, że spółka pięknie zaczyna się rozwijać a także poszerza swoją działalność. W zasadzie wszyscy zainteresowani wyczytali też, że już same perspektywy zysków z nowej działalności i podpisanych kontraktów powinno wywindować kurs do 5-10 zł na przełomie 2012/2013....Jest tylko jeden problem. Spółka z takimi perspektywami powinna rosnąć a tu...zaskok...osuwamy się
Odpowiedź na to co się obecnie dziej z kursem jest wbrew pozorom bardzo prosta
1 Albo te bajeczne perspektywy to zwykła ściema
2 Albo korzystne nowe informacje (np. o obrotach w IVkw 2012) są ukrywane z jakiś powodów przed nami ( oczywiście nie ukrywają inf aby zbierać niżej bo przy tych obrotach nic nie zbiorą, ale może np nie chcieli aby kurs poszybował, gdy w planach była milionowa emisja za darmo dla swoich....Głupio by wyglądało robić emisję za 0.1 zł dla kolesi, gdy akcje na rynku np. po 8 zł...
Ja trzymam się tej drugiej opcji. Ale szanse na ostateczne rozstrzygnięcie to 50%/50%
Wiadomo ryzyko. Ja zaryzykowałem z całą świadomością, że to może być moja ostatnia inwestycja...
Wszystko się okaże w lutym lub marcu
Jeżeli wygra pierwsza opcja, to lecimy na grosze. Może się nawet okazać, że ci co kupią obecną emisję za 0.1 przepłacą...
Opcja druga spowoduje, że cena odzwierciedli zyski...
Sam zdecyduj. Jeszcze możesz wyjść z zyskiem....
Pozdr