dziwne są te obroty przy szczytach było takie branie a teraz to już wszyscy zapomnieli o tej spółce, na pewno dużo winy tutaj ponoszą prezesi, jakieś dziwne komunikaty o zwiększeniu zaangażowania na tak marnym poziomie że aż wstyd, po co to było czyżby dla wyrzucenia papieru czy też ratowania sytuacji, bo jeśli chcieli wyrzucać to raczej zrobiliby to moim zdaniem inaczej, jakieś dobre infa mocny wzrost kursu a tutaj tego nie było, więc po co te marne komunikaty?
ja w sumie wierzę w spółkę ale już nie mam do niej siły, przeskoczyłem wczoraj na inny papier z częścią kasy (jak się coś zacznie znowu dziać to powrócę), zastanawiałem się też gdzie są te osoby które brały po 1,8 czy 1,9 (przecież tam się tyle tego papieru obróciło, takie duże obroty były)czy oni nie korzystają z forum?
chociaż ktoś zadał pytanie czy uśredniać, wnioskuję że kupione wyżej, jeśli faktycznie spółka chce się rozkręcać i dotrzyma obietnic tych oddziałów w tym i przyszłym roku to uważam że faktycznie będzie dobrze... ale wszystko się okaże z czasem...