Dnia 2012-10-10 o godz. 10:11 ~Mac napisał(a):
> Spójrz na prawą stronę
i bardzo się z tego cieszę i już doczekać nie mogę jak was zasypią lada moment :) może w końcu tym mega ynwestorom co chcą zarabiać na wzroście o 1 grosz przejdzie ochota kupowania Vedii! obkupili się po 0,60 i nawet po 0,63 nie mogą sprzedać hahahaha :) Mam nadzieję że sprzedacie z radością po 0,30 już niebawem. Trzeba było mnie słuchać jak mówiłem łapy precz od kupowania drożej niż 0,50!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bo 'spółdzielnia' was wyr....cha bez mydełka!!!!!! i co, długo musieliście czekać? do 0,70 na S stoi ponad 200 tyś tego łajna, ciekawe kto to ma wziąć? pewnie zostaniecie tu teraz co najmniej na 3 lata bo tyle ma trwać ten "niby" skup przez zarząd?. A skoro ma byc w przedziale 0,40-0,70 to po co Vedia ma rosnąć powyżej 0,70 w ciągu tych trzech lat? i tak też pewnie bedzie, może za 3 lata przebije 0,70 buahahahaha, MOŻE!!!!!!!!!! podziękujcie zarządowi za ten prezent w postaci 3 letniego skupu! Normalnie już dawno powinni wszystko skupić co jest poniżej 1zł przy takim rozwoju i trąbieniu na prawo i lewo jaka to Vedia jest cacy...ale jakoś do tego się nie garną?!
smutne ale prawdziwe.